fbpx
Select Page

Casa Etronia, borgvokternes bolig

I dette huset har det bodd mennesker siden 1200-tallet. De første som bodde her voktet borgen Castello Orsini i Vasanello. I dag, etter omfattende restaurering, bor heldige norske gjester her. Roen og harmonien i huset er enestående, utsikten og nærheten til piazzaen (torget) og borgen gjør det til et drømmested å tilbringe noen dager i det opprinnelige Italia. Casa Etronia, som huset heter, inneholder tre etasjer pluss en underetasje som på Italiensk heter taverna. De tre etasjene består av syv dobbeltrom, tre kjøkken og en terrasse på toppen. Under ser du fire bilder som viser de forskjellig etasjene.

UNDERETASJEN. Tavernaen med kjøkken og peis. Brukes til samling på kveldene og frokost på morgenen, eller et sted å ta en kaffe når du står opp.

FØRSTE ETASJE har eget kjøkken med stor peis i tillegg til to dobbeltrom. Det ene rommet har et forværelse som kan benyttes som soverom.

ANDRE ETASJE har tre dobbeltrom hvorav to rom henger sammen i en egen gang med felles bad.

TREDJE ETASJE har to dobbeltrom med felles bad og eget kjøkken. Terrassen er enestående (om vi skal si det selv). Finner du ikke roen her, kan du glemme det!

Huset Casa Etronia brukes oftes av venner eller firmaer, i tillegg til å være olympisk- og verdensmester Knut Knudsen faste tilholdsted for hans arrangerte turer i Vasanello. Det er mulig å leie såvel enkeltrom som hele huset. Huset er perfekt for en vennegjeng som ønsker å oppleve Italia, eller et firma som ønsker lære hverandre å kjenne bedre. Vasanello er en liten by som du fort kan bli avhengig av. Her finner du ro, historie, restauranter, og ikke minst de rolige avslutningene på piazzaen sammen med lokalbefolkningen.

Nyheter fra Casa Etronia

Sett deg på listen og motta nyheter når vi har noe å fortelle.

Vi dynger deg ikke ned med uvesentlige meldinger og adressene forblir hos oss. Du kan når som helst melde deg av.

Topp! Du er registrert.