fbpx
Select Page

Golfbaner i nærheten av Casa Etronia

Ryder Cup . . . For første gang siden oppstart av turneringen i 1927 skal Ryder Cup arrangeres i Italia i 2022. Dette er kun tredje gang turneringen blir avholdt på fastlands Europa og vil garantert gi en fantastisk folkefest i det som kanskje er verdens mest populære golfturnering, og uten tvil den største for lag. Dette er golfturneringen hvor tilskuere heier på sitt lag, Europa eller USA, som at det skulle vært en fotballkamp. Marco Simone Golf & Country Club har blitt valgt som bane og dette gir gjester på Casa Etronia muligheten til å spille en Ryder Cup bane, noe som ikke er alle golfentusiaster forunt. I tillegg til dette finnes det et stort antall baner å spille i regionen, baner som er rangert i toppen av både Italienske og Europeiske rangeringer. Her får du presentert noen av de:

Olgiata Golf Club

Designet av CK Cotten, Olgiata GC er en parkbane med undulerende fairwayer og masse bunkere! En utfordring for spillere på alle nivåer med 6547 meter fra bakerste teested. Olgiata er en av Italias beste golfbaner, og ble senest i 2014 brukt som bane for Roma Challenge, en av turneringene på European Tour. Med flott restaurant og bar, samt svømmebasseng er det duket for en glimrende dag på Olgiata Golf Club.

Marco Simone Golf & Country Club


Marco Simone GC arrangerer Ryder Cup 2022 og dette vil garantert gi et løft ikke bare for klubben som arrangerer, men for Italiensk golf i sin helhet. Med fantastisk utsikt over Roma og en underholdende golfbane som strekker seg over et stort område, er dette en fantastisk mulighet til å spille en Ryder Cup bane. Det vil bli store designendringer på banen over årene som kommer opp mot turneringen i 2022, noe som betyr at banen bare vil bli bedre med tiden! Når du er ferdig med runden kan du nyte et måltid og en kald øl på «On The Green Restaurant», eller slappe av ved bassengkanten.

Golf Nazionale


Golf Nazionale er rangert som Italias femte beste golfbane og nummer 79 av alle baner i fastlands Europa. Designet av den berømte golfarkitekten George Fazio og klubben er også tilholdssted for det italienske golfforbundet. Med et åpningshull på 544 meter så settes standarden tidlig i det som er en krevende, men opplevelsesrik bane.

Nyheter fra Casa Etronia

Sett deg på listen og motta nyheter når vi har noe å fortelle.

Vi dynger deg ikke ned med uvesentlige meldinger og adressene forblir hos oss. Du kan når som helst melde deg av.

Topp! Du er registrert.