fbpx
Select Page

I Vasanello er det flere restauranter som er verdt et besøk. Særpregede Maria Rosa er kanskje den mest italienske restauranten i Italia med kjøkkenet inne i selve restauranten.  Ristorante La Pecora Ladra, som har en fantastisk beliggenhet i gamlebyen, drives av Niko Fanti, en ung entusiastisk kokk som serverer verdens beste meny, topp kjøtt og raffinert viner.

Ristorante La Pecora Ladra

Tidligere Il Cantinone, nå  Ristorante La Pecora Ladra ligger godt gjemt i smugene i Vasanello. Stedet er bygget opp av den kjente restaurantøren Gino Valente. Restauranten har et fantastisk kjøkken, og det hulelignende lokalet byr på hyggelig stemning allerede før glass og tallerkner har kommet på bordet. Har også noen av Italias beste Pizzabakere på huset. Det er her huset Casa Etronia har sine pizzabake kurs.

Da Maria Rosa

Vår alles favorittrestaurant er Maria Rosa. Stedet har et koselig kjøkken som ligger i selve restauranten. Der disker kokken Maria Rosa opp med de deiligste retter. Sjømaten hennes er legendarisk, med “spaghetti vongole” som et høydepunkt blant pastarettene. At restauranten drives av to generasjoner, mor og datter, ofte med barnebarnet på besøk, gjør det ikke mindre trivelig å tilbringe kvelden her.

Festmåltid på borgen Castello Orsini

Hva er vel mer passende når man bor på Casa Etronia – vokterboligen til borgen – enn nettopp å innta et festmåltid i middelalderborgen Castello Orsini. Å innta et måltid i et byggverk fra det 13. århundre fører dine tanker deg bakover til fodums tider. Besøket inneholder også en guidet tur.

NB: En festmiddag her må bestilles i rimelig tid i forkant av turen.

Middag i haven til Casa Etronia

Haven til huset Casa Etronia ligger 200 meter fra huset og er en opplevelse i seg selv. Her arrangerer vi lunsjer eller middager for våre gjester – helt på italiensk vis.  Kun helger. 

Bar Movida

Bar Movida ligger på piazzaen foran borgen. Her kan du drikke morgenkaffen din eller innta lunsjen, og du kan være sikker på at du blir godt ivaretatt på kvelden. På ettermiddagen hender det baren byr på fingermat til sine gjester, så her er det bare å bestille en flaske og tilbringe kvelden.

Bar Centrale “vårt frokost-sted”

Mitt på piazzaen (torget i Vasanello) ligger det en koselig liten bar, Bar Sentrale som lager deilig frokost for huset Casa Etronia.

Paula Silva Enoteca

Ikke vegg i vegg, men i veggen til Casa Etronia ligger den sjarmerende vinbaren Paula Silva. Med fantastiske viner og en stemning du ikke finner noe annet sted. Pluss at den ligger 5 meter fra inngangen til Casa Etronia.

Nyheter fra Casa Etronia

Sett deg på listen og motta nyheter når vi har noe å fortelle.

Vi dynger deg ikke ned med uvesentlige meldinger og adressene forblir hos oss. Du kan når som helst melde deg av.

Topp! Du er registrert.