fbpx
Select Page

Casa Etronia som utgangspunkt

Det å bruke Casa Etronia som utgangspunkt for å se Italia er perfekt. Herfra er det ikke langt til Roma, som kan nås enkelt både med bil og hurtigtog.

Besøk Roma

Roma ligger 80 km unna Vasanello, og det er enkelt å komme seg dit. Du kan bli kjørt, ta toget eller bruke leiebil. Lyntoget er å anbefale. På bare førti minutter tar det deg til sentrum av Roma, og du kan reise tilbake igjen på samme måte om kvelden.

Byen Soriano nel Cimino

En perle av en by i fjellsiden til Cimino. Her er det et lite vakkert sentrum med bygninger som minner om den tidlige velstanden i denne delen av Italia. Her finner dere et torg med alt man trenger. Og trange gater med faner og flagg som vitner om beboernes stolthet over byen sin. Fantastisk utgangspunkt for fotturer i fjellet, og som en naturlig stopp på sykkelturen fra Vasanello, kaffen smaker godt, med eller uten «dolce» til.

Sjøen Lago Di Bracciano

Her holder vi på med tekster og hva du bør få med deg når du besøker stedet.

Byen Viterbo

Her holder vi på med tekster og hva du bør få med deg når du besøker stedet.

Byen Orvieto

Vi anbefaler en tur til Orvieto, kjør gjerne de lokale veiene enten til eller fra, for eksempel via Viterbo. Ellers er motorveien rask og effektiv. Parkering i Orvieto utenfor muren helt oppe “på toppen av haugen”, deretter går dere til Domkirkeplassen i løpet av 10-15 min. Derfra er det lett å finne sted for mat og drikke, anbefaler å finne et lite sted et par kvartaler fra selve plassen, på den måten er sjansen for “turistfelle kvalitet” på serveringen mindre. Byen er fantastisk. På hjemturen kan dere for eksempel stoppe i friluftsbadet i Orte (Terme di Orte)

Punta del Lago

Her holder vi på med tekster og hva du bør få med deg når du besøker stedet.

Nyheter fra Casa Etronia

Sett deg på listen og motta nyheter når vi har noe å fortelle.

Vi dynger deg ikke ned med uvesentlige meldinger og adressene forblir hos oss. Du kan når som helst melde deg av.

Topp! Du er registrert.